Follow SpaceInvader

Tags

Lager

Palletetris - sådan fyldes en lastbil med pallegods optimalt

Med de to standardmoduler fra SpaceInvader på hhv. 80 cm og 120 cm højde, kan en lastbils fragtrum pakkes optimalt. Illustrationen viser et lastrum pakket med hhv. 80 cm og 120 cm pallestativer (med gods). De grå bokse er gods der stables oven på 80 cm stativet - og dermed opnås en max højde også her på 240 cm.

Solar sparer penge og CO2 med innovativt pallestativ

CASE: ​Solar har taget et nyt redskab i brug til at reducere deres CO2 udledning og transportomkostninger. De dobbeltstabler paller. Det har nemlig stor betydning at optimere godstransporten, når Solar dagligt sender titusindvis af varer ud til f.eks. VVS- og Elinstallatører via distributøren DHL. Solar tager alle midler i brug for at optimere deres logistikflow.

Case: Effektiv og ergonomisk varehåndtering

Case: Effektiv og ergonomisk varehåndtering

Documents   •   Apr 24, 2018 18:02 CEST

Gennem en længere periode har dagligvarebutikken KIWI i Hamar i Norge brugt pallestativet SpaceInvader. Og de har allerede både set og mærket værdien. Både fysisk og på bundlinjen. Få alle detaljerne i casen.

Case: Kunsten at fylde en lastbil

Case: Kunsten at fylde en lastbil

Documents   •   Apr 24, 2018 17:51 CEST

ASKO, Norges største dagligvaredistributør har testet SpaceInvader transportsystemet på en 500 km rute mellem Trondheim og Mo i Rana. Brugen af SpaceInvader har ført til store besparelser, et bedre miljøregnskab og forbedret ergonomi. Få alle detaljerne i cases.